Name it

Name it Kinderkleding

Vanuit de verkeersschool promoot ik graag collega ondernemers die een product of dienst aanbieden waarvan ik denk dat het zeer zeker ook voor mijn klanten van toegevoegde waarde kan zijn.  Ik wil hier graag van de gelegenheid gebruik maken om de website van 1 van mijn kennissen te promoten. Het gaat in deze om de website Amazingkids.nl. Dit is een website waar je online kinder en babykleding kunt kopen. De bekende kinderkleding merken kunt hier allemaal kopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Noppies, Tumble n Dry, Name it, Vingino, Cars, Nono, Ninni vi en nog vele anderen. Mijn vrouw en ik hebben een dochter van 3 jaar en vinden het kinderkledingmerk Name-it het allerleukste merk. Klik hier om op de Name it pagina rond te kijken van amazingkids.nl

De website oogt ook superleuk. De graphics zijn prachtig en buiten dat kun je makkelijk van merk naar merk navigeren. Ook hebben zij een outlet sectie, waar je tegen korting, oplopend tot wel 70% de A merken kinderkleding kan aanschaffen. Dit is dan wel de collectie van het jaar daarvoor, maar geen haan die daar naar kraait. Laat staan dat uw kinderen dat door zouden hebben. Dit is wel een manier om uw kind en leuk erbij te laten lopen en er zeker van te zijn dat ze kwalitatief hoogwaardige kleding aanhebben, waar overigens 100% zeker geen kinderarbeid aan vooraf is gegaan. Want dat zou dan inderdaad meten met 2 maten zijn geweest. En dat zou een regelrechte schande zijn.

Kleine tip van mijn vrouw en ikzelf. Alhoewel, ik mag het eigenlijk geen tip noemen, want het is onze persoonlijke smaak/voorkeur en over smaak valt niet te twisten. Maar als je dan toch besluit de kleding op amazingkids.nl te bekijken, kijk dan eens goed rond in de Name it sectie. We hopen dat je dan net zo enthousiast zal worden als wij. veel shop plezier !