JE SMARTPHONE REPAREREN

 

De tijden van potlood en papier zijn allang verleden tijd en hedendaags doen we alles via een Tablet of smartphone. Dit is ook het geval bij al onze theorielessen die je gemakkelijk kunt nemen door onze app te downloaden op je Tablet of smartphone. Op deze manier kun je dan in je vrije tijd alle lessen doornemen en deze gemakkelijk volgen. Uiteraard wordt er van je verwacht ook op onze theorielessen aanwezig te zijn als je bij ons rijles komt halen en in plaats van pen en papier je Tablet of smartphone mee te brengen om alle informatie op te slaan. Wij raden je wel aan om deze te voorzien van de juiste bescherming daar we niet verantwoordelijk zijn voor schade.

Ook tijdens de rijlessen mag je je smartphone meebrengen waarmee je tussendoor aantekeningen van de instructeur kunt opslaan en deze naderhand nogmaals door kunt nemen. Dit helpt vooral om je goed voor te bereiden op de examens. Het kan voorkomen dat je op een of andere manier een ongelukje kunt krijgen met je smartphone of Tablet tijdens de lessen en ook al zijn wij niet verantwoordelijk voor dergelijke situaties raden wij aan al onze klanten aan direct contact op te nemen met GSM Paradise en het probleem zo snel mogelijk op te lossen zonder verdere lessen te hoeven missen. Je kunt hiervoor ook een kijkje nemen op de website van het bedrijf  GSM Paradise Een smartphone repareren kan alleen door experts gedaan worden zodat er voor gezorgd wordt dat je geen bestanden, apps en aantekeningen verliest. Zij geven op elke reparatie maar liefst 3 maanden garantie.

Laptops zijn helaas niet toegestaan maar je kunt wel je phablet meebrengen als je denkt dat je daar beter mee overweg kunt. Verder wordt je verzocht onze app al op je smartphone of tablet geïnstalleerd te hebben alvorens gebruik te maken van onze theorielessen.