Auto leasen

Auto leasen

Vaak heeft men een zakelijk gedachte bij een auto leasen. Dit is echter al jaren niet meer het geval. In de praktijk is het tegenwoordig namelijk de normaalste zaak van de wereld om in plaats van het kopen van een nieuwe auto (wat een hele smak geld in 1 keer kost), een auto te leasen. Vanuit Verkeersschool zeedijk hebben wij een speciale regeling op het gebied van zowel financial lease (zakelijke leas) als Private lease met 1 van de beste aanbieders van lease constructies op de markt: Ros Finance. Bij Ros finance staat service hoog in het vaandel en zijn klanten absoluut geen nummers, maar allemaal eenvoudigweg even belangrijk. Een auto leasen heeft namelijk zo zin voordelen.

Wanneer je net je rijbewijs gehaald hebt, heb je uiteraard nog geen schadevrije jaren opgebouwd. Je betaalt je in het begin dus blauw aan extreem hoge verzekerings premies. Een kunt dus ook een auto leasen en dit probleem direct omzeilen. Het is een alles in 1 constructie, waarbij je verzekerings en schade en onderhoud technisch volledig gedenkt bent. En dat allemaal middels een vast maandbedrag.  Wanneer je geslaagd bent, krijg je van ons een informatie pakket mee omtrent een auto leasen bij Ros Finance.

De korting die wij hebben kunnen bedingen op het leasen van een auto bij Ros finance is aanzienlijk. Deze kan oplopen tot maar liefst 40% op de vaste maandlasten. De wagens waar je uit kunt kiezen zijn erg divers. Van een eenvoudige Volkswagen Polo, tot aan de meest uitgebreide Tesla en alles wat daar nog tussenzit. Wel is het vanzelfsprekend zaak dat je voldoet aan de credit eisen en geen negatieve BKR registratie hebt. Mocht dit wel het geval zijn, dan is er nog steeds geen man (of vrouw) overboord, want er bestaan namelijk lease constructies, waarbij er geen enkele vorm van credit check gedaan wordt.